blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: ΤΡΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΝΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: 3ο ΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΝΔΡΩΝ ΤΤ6-10, 2ος Ο ΚΑΠΑΣ ΣΤΗΝ ΤΤ8, 3η Η ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΣΤΗΝ ΤΤ6

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

ΤΡΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΝΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: 3ο ΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΝΔΡΩΝ ΤΤ6-10, 2ος Ο ΚΑΠΑΣ ΣΤΗΝ ΤΤ8, 3η Η ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΣΤΗΝ ΤΤ6

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΝΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!

3ο ΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΝΔΡΩΝ ΤΤ6-10, 2ος Ο ΚΑΠΑΣ ΣΤΗΝ ΤΤ8, 3η Η ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΣΤΗΝ ΤΤ6



     Άκρως και πέραν του δέοντος επιτυχημένη ήταν η παρθενική εμφάνιση της ομάδας μας -Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας - σε επίσημους αγώνες Αθλητών με Αναπηρίες, αφού κατάφερε και κατάκτησε 3 μετάλλια και αντίστοιχες πανελλήνιες νίκες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παραολυμπιακής Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, που διεξήχθη στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο στην Αθήνα το διήμερο 21-22/05, καθιστώντας το, το καλύτερο πρωτοεφανιζόμενο σωματείο. Η ομάδα μας, υπό τις οδηγίες του κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρου, Προπονητή Αθλητών με Αναπηρίες, κατάφερε και κέρδισε την τρίτη θέση στο Ομαδικό Αγώνισμα των Κατηγοριών ΤΤ6-10 Ανδρών αποτελούμενη από τους Καραγιάννη Θωμά-Αριστοτέλη, Κοντονή Κωνσταντίνο και Κάπα Κωνσταντίνο. 
     Στα ατομικά αγωνίσματα, ο αθλητής μας Κάπας Κωνσταντίνος, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία ΤΤ8 Ανδρών, αφού ηττήθηκε στον τελικό, μετά από έναν συγκλονιστικό σε εξέλιξη ημιτελικό και τέλος, η αθλήτρια μας Αντωνιάδου Φωτεινή, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία ΤΤ6 Γυναικών. Στην κατηγορία ΤΤ6 Ανδρών*, ο Κοντονής Κ. αποκλείστηκε στα Προημιτελικά και ο Καραγιάννης στην Α’ Φάση.
Ήταν η πρώτη επίσημη εμφάνιση του σωματείου μας σε αγώνες, αλλά και η πρώτη συμμετοχή όλων των αθλητών μας, εκτός του Καραγιάννη,.  Όλοι οι αθλητές μας έχουν κινητικές αναπηρίες.

** Ο αθλητής μας Γαλανούδης Ελισσαίος, δεν αγωνίστηκε τελικά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών σε Πάγκο, λόγω προβλήματος στο Classification.
Συγχαίρουμε όλους τους αθλητές μας για τη συμμετοχή τους και τους ευχόμαστε να έχουν πάντα επιτυχίες! 
Η Ανδρική Ομάδα: 3η Θέση στο Ομαδικό ΤΤ6-10
Καραγιάννης - Κάπας - Κοντονής





Αντωνιάδου: 3η Θέση ΤΤ6 Γυναικών - Κάπας: 2η Θέση ΤΤ8 Ανδρών
με τον πρωτεργάτη και προπονητή τους κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρο M.Res.

Το Φ.Α. του ημιτελικού που έστειλε τον Κάπα στον τελικό! Συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι!


Έγραψαν για εμάς τα τοπικά ΜΜΕ:

http://www.24oresimathia.gr/index.php/athlitika/18102-petyximeni-i-proti-emfanisi-tou-en-somati-ygiei-se-agones-athliton-me-anapiries

http://www.inveria.gr/2016/05/me-3-nikes-to-as-amea-en-somati-igii-verias-sto-panellinio-protathlima-epitrapezias-antisfairisis-amea.html

http://pliroforiodotis.gr/index.php/news/spor/spor/difer/22289-2016-05-23-06-44-41

http://sportsup.gr/2016/05/22/tria-metallia-gia-tin-omada-tou-s-amea-en-somati-igii-verias/




*Μέσα στις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ από τους αγώνες με όλα τα αποτελέσματα και πάρα πολλές φωτογραφίες από τους αθλητές μας!  



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.