blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 19ος ο Πετράκης στο Snowboard Cross!

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

19ος ο Πετράκης στο Snowboard Cross!

19ος με πολύ καλή εμφάνιση ο Κωνσταντίνος Πετράκης στο Snowboard Cross των Χειμερινών Παραολυμπιακών Αγώνων PyeongChang2018!

 

 


   Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και στις δύο διαδρομές του Snowboard Cross ο Κωνσταντίνος Πετράκης στην παρθενική του εμφάνιση σε Παραολυμπιακούς Αγώνες στη PyeongChang. Ο Πετράκης πραγματοποίησε 2 διαδρομές κατάταξης. Η πρώτη σε χρόνο 1:10.00 και η  δεύτερη στα 1:08.71 χάνοντας μόλις για 1 δευτερόλεπτο την πρόκριση τους 16! Στους συνολικά 22 αθλητές από 13 χώρες κατετάχθη 19ος
   Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Simon PATMORE από την Αυστραλία, το ασημένιο ο Manuel POZZERLE από την Ιταλία και το χάλκινο ο Mike MINOR από τις Ηνωμένες Πολιτείες. 
Ο Πετράκης δήλωσε:
 “Υπήρχε μεγάλη πίεση αλλά ήταν ένας μαγικός αγώνας. Τη  δεύτερη διαδρομή την πίεσα περισσότερο για να πάω πιο δυνατά. Αλλά είχα μια ατυχία και γλίστρησα λίγο σε ένα σημείο και αυτό μου στοίχισε χρόνο. Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί είναι ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός και δεδομένου ότι συμμετέχω για πρώτη φορά πήγα αρκετά καλά”. Το δεύτερο αγώνισμα στο οποίο συμμετέχει ο Πετράκης, Bank Slalom, είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018.

 Πηγή: paralympic.gr









  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.