blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Στον Εθνικό Σχεδιασμό Χειμερινών Αθλημάτων για το 2018 ΚΑΙ στην Προ-Παραολυμπιακή Ομάδα PyeongChang2018 o Κωνσταντίνος Πετράκης!

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Στον Εθνικό Σχεδιασμό Χειμερινών Αθλημάτων για το 2018 ΚΑΙ στην Προ-Παραολυμπιακή Ομάδα PyeongChang2018 o Κωνσταντίνος Πετράκης!

Στον Εθνικό Σχεδιασμό Χειμερινών Αθλημάτων για το 2018 

ΚΑΙ 

στην Προ-Παραολυμπιακή Ομάδα PyeοngChang2018 o Κωνσταντίνος Πετράκης! 

 

 


Εθνικός Σχεδιασμός Χειμερινών Αθλημάτων 2018

   Ανακοινώθηκαν από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ οι αθλητές που εντάχθηκαν στον  Εθνικό Σχεδιασμό Χειμερινών Αθλημάτων για το 2018. Ανάμεσα τους και ο αθλητής του Α.Σ. ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ που πληρεί τα κριτήρια ένταξης στο άθλημα της Παρα-Χιονοσανίδας (ParaSnowboard), μετά την είσοδο του στην Παγκόσμια Κατάταξη του αθλήματος. Προπονητής του αθλητή μας ορίζεται ο κ. Παπακωνσταντίνου Δημήτριος από τη Νάουσα, Προπονητής Χιονοδρομίας Γ.Γ.Α.. Η περίοδος ισχύος είναι από την 01/01/2018 ως την 31/12/2018. 

   Έτσι ο Πετράκης, γίνεται ο 2ος αθλητής του "Εν Σώματι Υγιεί" που εντάσσεται σε Εθνικό Σχεδιασμό παραολυμπιακού αθλήματος. 
 




Ορίστηκε η προ-Παραολυμπιακή Ομάδα PyeongChang2018 και Αρχηγός Αποστολής 
 
   Παράλληλα με την ανακοίνωση από την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ του Εθνικού Σχεδιασμού Χειμερινών Αθλημάτων 2018, από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή ανακοινώθηκε και η προ-Παραολυμπιακή Ομάδα, στην οποία εντάχθηκε για πρώτη φορά αθλητής από τη Βέροια! Η προ-Παραολυμπιακή Ομάδας αποτελείται από τους αθλητές:

  • Ευθύμιος ΚΑΛΑΡΑΣ, Αλπικό Σκι 
  • Κωνσταντίνος ΠΕTΡΑΚΗΣ, Χιονοσανίδα (Snowboard) ("Εν Σώματι Υγιεί" Βέροια)
  • Ευάγγελος Κωτρότσος, Χιονοσανίδα (Snowboard)   

   
  Στόχος είναι για πρώτη φορά η χώρα μας να διεκδικήσει τη συμμετοχή σε δύο χειμερινά αθλήματα: Αλπικό Σκι και Χιονοσανίδα (Snowboard). 
  Οι Χειμερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες διεξάγονται 8-18 Μάρτιου 2018 στην πόλη  PyeongChang της Νότιας Κορέας. Η πρώτη συμμετοχή Έλληικής Ομάδας σε Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες έγινε το 2002 στο Σάλτ Λεϊκ Σίτι των Ηνωμένων Πολιτειών. Έκτοτε η Ελλάδα έχει συμμετάσχει ανελλιπώς στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς με συμμετοχές στο Τορίνο (2006) στο Βανκούβερ (2010) και στο Σότσι (2014).

Πηγή: paralympic.gr


Καλαράς Ευθύμιος - Αλπικό Σκι

ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ParaSnowboard (UL) // Εν Σώματι Υγιεί Βέροιας

Κοτρώτσος Ευάγγελος - ParaSnowboard (SL1)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.