blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Μετεγγραφική Περίοδος 2017: Ανανέωσε την υποσχετική του ο Πετρόπουλος

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Μετεγγραφική Περίοδος 2017: Ανανέωσε την υποσχετική του ο Πετρόπουλος

Μετεγγραφική Περίοδος 2017


Ανανεώθηκε ο "δανεισμός" του Πετρόπουλου στο "Εν Σώματι Υγιεί" για ακόμα ένα χρόνο!






   Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μετεγγραφική περίοδος των αθλητικών σωματείων για Αθλητές με Αναπηρίες, μετά την ανακοίνωση του Πρακτικού της Επιτροπής Μετεγγραφών της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ. 
   Το Αθλητικό Σωματείο Προσαρμοσμένου Αθλητισμού "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας, μετά την άριστη συνεργασία που είχε με τον -υπό μορφή δανεισμού- αθλητή Πετρόπουλο Ευστράτιο και μετά από σύμφωνη γνώμη του ίδιου, αλλά και του Π.Α.Σ.Κ.Α που ανήκει, αποφάσισε την ανανέωση της υποσχετικής μεττεγραφής του για -τουλάχιστον- ακόμα ένα χρόνο. 
   Έτσι ο 29χρονος αθλητής, θα προσφέρει και φέτος τις υπηρεσίες του στην Ομάδα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Para Table Tennis - Κατ. 10) του "Εν Σώματι Υγιεί", όπου πέρυσι κατάφερε να καταταγεί 3ος Πανελληνιονίκης στο Ατομικό (ΤΤ10) και 2ος Πανελληνιονίκης στο Ομαδικό (ΤΤ8-10). Για την ιστορία αναφέρουμε ότι ο Πετρόπουλος, έχει ακόμα μια 2η θέση στο Ομαδικό (ΤΤ6-ΤΤ10) και μια 3η θέση στο Ατομικό (ΤΤ10) από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτρ. Αντισφαίρισης ΑμεΑ 2016. 


Πετρόπουλος Ευστράτιος - Para Table Tennis (TT10)









H Ομάδα του "Εν Σώματι Υγιεί" (ΤΤ8-10): 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑμεΑ 2017







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.