blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Εκπρόσωποι Αθλητικών Ομοσπονδιών 2017-18 για επισκέψεις σε σχολεία

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Εκπρόσωποι Αθλητικών Ομοσπονδιών 2017-18 για επισκέψεις σε σχολεία

Εκπρόσωποι Αθλητικών Ομοσπονδιών με άδεια εισόδου για επισκέψεις σε σχολεία όλων των βαθμίδων για το σχολικό έτος 2017-2018

Στη λίστα και οι προπονητές του Εν Σώματι Υγιεί!

 


   Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, λαμβάνοντας υπόψη την σημαντικότητα και την αναγκαιότητα της άθλησης των μαθητών/τριών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, στο πλαίσιο της προαγωγής της υγείας, της ποιότητας ζωής, της διάδοσης του αθλητικού πνεύματος και της ενασχόλησης των νέων παιδιών με τον αθλητισμό, ενέκρινε την άδεια εισόδου σε σχολεία διακεκριμένων αθλητών, προπονητών και Καθηγητών Φυσικής Αγωγής για κάθε ένα επίσημα αναγνωρισμένο άθλημα, καθώς και για τα Παραολυμπιακά αθλήματα, ώστε να μπορούν να παρουσιάσουν προγράμματα/ενημερώσεις/δράσεις σχετικές με το αντικείμενό τους.

    Στη λίστα που εστάλη σε όλες τις Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, ανάμεσα στα 34 άτομα (16 αθλητές - 18 Προπονητές/Καθ. Φ.Α.) που εγκρίθηκαν να εκπροσωπούν την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες για το σχολικό έτος 2017-2018 βρίσκονται μεταξύ άλλων οι "δικοί" μας Καραϊωσήφ Αλέξανδρος, Καθ. Ειδ. Φ.Α. στο Ειδικό Γυμνάσιο Σκύδρας - Προπονητής ΑμεΑ και η εθελόντρια προπονήτριά μας του Τμήματος Boccia κ. Σιδηροπούλου Άννα, Καθ. Φ.Α. στο 3ο Γυμνάσιο Βέροιας.
   Οι δύο προπονητές του Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας, είναι ασφαλώς και οι μοναδικοί εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας ΑμεΑ στην Ημαθία. 


 
Ο κ. Καραϊωσήφ Αλεξανδρος, σε παλαιότερη παρουσίαση του σε σχολείο

Η εθελόντρια προπονήτρια του Τμήματος Boccia κ. Σιδηροπούλου Άννα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.