blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Α.Σ. ΑμεΑ Εν Σώματι Υγιεί Βέροιας: Επίσκεψη στα γραφεία του Α.Σ. ΑμεΑ Μαγνησίας "Πειρατές"

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Α.Σ. ΑμεΑ Εν Σώματι Υγιεί Βέροιας: Επίσκεψη στα γραφεία του Α.Σ. ΑμεΑ Μαγνησίας "Πειρατές"

Α.Σ. ΑμεΑ Εν Σώματι Υγιεί Βέροιας: 

Επίσκεψη στα γραφεία του Α.Σ. ΑμεΑ Μαγνησίας "Πειρατές" 





   Τα γραφεία του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ Μαγνησίας "Πειρατές" επισκέφθηκαν χθες το πρωί (26/07/2017) η Πρόεδρος του Α.Σ. ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας κ. Γούσια Ευαγγελία και ο ιδρυτής και Τεχνικός Διευθυντής κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος, μετά από πρόσκληση της Προέδρου του Δ.Σ. των "Πειρατών" κ. Ανεστοπούλου Αθηνάς. 
  Στα γραφεία του Σωματείου, στο Πνευματικό Κέντρο της Ι.Μ. Δημητριάδος (Κ. Καρτάλη & Ανθίμου Γαζή), τους υποδέχτηκαν, τόσο μέλη του Α.Σ.Α.Μ. Πειρατές όσο και μέλη του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρίες Όρασης Ν. Μαγνησίας "Μάγνητες Τυφλοί", όπου συστεγάζεται στον ίδιο χώρο. Παρόντες εκτός της κ. Ανεστοπούλου, ήταν ο Πρόεδρος των "Μάγνητων Τυφλών" κ. Καραγιώργος Ιωάννης, η Γεν. Γραμματέας κ. Πετρά Πέρσα, ο Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής κ. Παπαγιάννης Γεώργιος και ο αθλητής με πρόβλημα όρασης κ. Σιάρρας Κωνσταντίνος.
   Ο κ. Καραγιώργος παρουσίασε τους σκοπούς και τις δράσεις του Σωματείου "Μάγνητες Τυφλοί" που ο ρόλος του είναι εκπαιδευτικός προς τα Άτομα με Αναπηρίες Όρασης της περιοχής της Μαγνησίας και συνδικαλιστικός για τους κοινούς αγώνες και τα δικαιώματα των ατόμων αυτών. Η κ. Ανεστοπούλου, παρουσίασε τον τρόπο λειτουργίας του Αθλητικού Σωματείου "Πειρατές" και τα μελλοντικά τους σχέδια και ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος με την Πρόεδρο του "Εν Σώματι Υγιεί" κ. Γούσια, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Αθλητικά Σωματεία ΑμεΑ, με κυριώτερα την έλλειψη οικονομικών πόρων αλλά και τρόποι προώθησης και προβολής του Παραολυμπιακού Κινήματος στις επαρχιακές πόλεις για την είσοδο όλο και περισσότερων νέων με αναπηρίες κίνησης ή όρασης στον αθλητισμό.
   Τέλος ανοιχτό έμεινε το ενδεχόμενο συνεργασίας στο μέλλον μιας και τα δυο σωματεία ναι μεν είναι αθλητικά και υπάγονται στην ίδια Ομοσπονδία, αλλά δραστηριοποιούνται σε διαφορετικά αθλήματα και κατηγορίες αναπηρίας ("Πειρατές": Αθλητές μόνο με Αναπηρίες Όρασης / "Εν Σώματι Υγιεί": Αθλητές μόνο με Αναπηρίες Κίνησης).

Επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες των δύο Σωματείων:






Αναμνηστική Φωτό
Από δεξιά: Σιάρρας Κ., Πετρά Π., Καραγιώργος Ι., Ανεστοπούλου Α., Γούσια Ε., Παπαγιάννης Γ. και Καραϊωσήφ Α.

Οι Πρόεδροι των δύο Αθλητικών Σωματείων ΑμεΑ

Εκπαιδευτικό Φανάρι για Άτομα με Προβλήματα Όρασης

"Λευκό" μπαστούνι για εκπαίδευση κινητικότητας






Επεξήγηση του νέου συστήματος υποβοήθησης με ηχητικό σήμα και ομιλία!





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.