blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Στην "'Ωρα των Παραολυμπιονικών" του NovaSports ο Πετράκης Κωνσταντίνος του Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας

Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Στην "'Ωρα των Παραολυμπιονικών" του NovaSports ο Πετράκης Κωνσταντίνος του Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας

Στην "'Ωρα των Παραολυμπιονικών" του NovaSports ο αθλητής του 

Εν Σώματι Υγιεί Βέροιας, Πετράκης Κωνσταντίνος

 

 


   Όπως είχε ανακοινωθεί στις 12/04, ο αθλητής του Εν Σώματι Υγιεί, Πετράκης Κωνσταντίνος, ο οποίος αγωνίζεται στο χειμερινό παραολυμπιακό άθλημα του Snowboard (βλ.: Camp επιλέκτων αθλητων ΑμεΑ χειμερινων αθληματων ), συμμετείχε στο Camp Χειμερινών Αθλημάτων που διοργάνωσε η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ και Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή που διεξήχθη στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού το διήμερο 6-7 Απριλίου 2017, προκειμένου να στελεχωθεί η Παραολυμπιακή Ομάδα Χιονοδρομίας.
  Στον Παρνασσό βρέθηκε και η κάμερα της εκπομπής του συνδρομητικού αθλητικού καναλιού της NovaSports 'Ωρα των Παραολυμπιονικών", στην οποία μίλησαν οι συμμετέχοντες στο Camp, ανάμεσά τους και ο αθλητής μας, Πετράκης Κωνσταντίνος. 

Παρακολουθήστε την εκπομπή στον παρακάτω σύνδεσμο-->








Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.