blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Επίσκεψη του ιδρυτή του La Petite Cantine Project στη Βέροια για το "Εν Σώματι Υγιεί"

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Επίσκεψη του ιδρυτή του La Petite Cantine Project στη Βέροια για το "Εν Σώματι Υγιεί"

Επίσκεψη του ιδρυτή του La Petite Cantine Project στη Βέροια για το "Εν Σώματι Υγιεί"

 




   Όπως είχαμε προαναγγείλει στις 10/09, στο αφιέρωμα που έκανε η ιστοσελίδα μας για το καινοτόμο project του Βόλου (La Petite Cantine: Το καινοτόμο εστιατόριο-καφέ του Βόλου που έχει αποκλειστκά υπαλλήλους ΑμεΑ), ο κ. Δαλούκας Διονύσιος, εμπνευστής της ιδέας και ιδρυτής της κοινοπραξίας που απασχολεί αποκλειστικά υπαλλήλους Άτομα με Αναπηρία και άλλες Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες στο Βόλο, επισκέθηκε την πόλη μας, με σκοπό να γνωρίσει τους αθλητές του "Εν Σώματι Υγιεί", που είναι και οι ίδιοι Άτομα με Αναπηρία, καθώς και μέλη του Σωματείου, γονείς παιδιών ΑμεΑ και άλλους επαγγελματίες του χώρου της αναπηρίας, ανταποδίδωντας έτσι, της επίσκεψη που είχαν κάνει μέλη του Δ.Σ. του Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας, στο Βόλο, στο καφέ-εστιατόριο La Petite Cantine
    Ο κ. Δαλούκας μας ανέλυσε τον τρόπο σύλληψης της ιδέας, τους βασικούς σκοπούς της όλης προσπάθειας, τις δυσκολίες που συνάντησε στο ξεκίνημα, αλλά και την αγάπη και ευαισθητοποίηση του απλού κόσμου και των συνεργαζόμενων φορέων και επιχειρήσεων στη συνέχεια. Στην εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε οι παρεβρισκόμενοι είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε μαζί του, τις επαγγελματικές προοπτικές ενός νέου με αναπηρία στη σημερινή ελληνική κοινωνία. Κατατέθηκαν απόψεις αλλά και προσωπικές εμπειρίες-βιώματα  σχετικά με τα προβλήματα που συνάντησε ή συναντά ο καθένας από την δική του οπτική γωνία (Άτομο με Αναπηρία, γονέας παιδιού με Αναπηρία ή επαγγελματίας του χώρου) και προβληματισμοί για το μέλλον και συμφωνήσαμε τη συνέχεια και επέκταση της συνεργασίας μας. 
   Η Διοίκηση του Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας, ευχαριστεί θερμά όλους όσους αποδέχτηκαν την πρόσκληση μας, καθώς και το Κατάστημα Bruno Coffee Stores, Μητροπόλεως 34 και τη κ. Μπλέτσα Σιμέλα προσωπικά για την άριστη φιλοξενία.

Ακολουθουν φωτογραφίες από την εκδήλωση: 







Ο Πρόεδρος του ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ κ. Καραϊωσήφ, παρουσιαζει τον κ. Δαλούκα






Ένα δώρο-ενθύμιο για την επίσκεψη του κ. Δαλούκα

Αναμνηστική φωτογραφία

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.