blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 29οι Πανελλήνιοι Αγώνες Βετεράνων Στίβου: 2 Χάλκινα Μετάλλια το μέλος του ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ, Δημήτρης Αποστολίδης!

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

29οι Πανελλήνιοι Αγώνες Βετεράνων Στίβου: 2 Χάλκινα Μετάλλια το μέλος του ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ, Δημήτρης Αποστολίδης!

29οι Πανελλήνιοι Αγώνες Βετεράνων Στίβου 

Τρίκαλα, 11-12 Ιουνίου 2016

2 Χάλκινα Μετάλλια το μέλος του ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ, Δημήτρης Αποστολίδης!  

 

 

     Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το 29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Στίβου στο Στάδιο Τρικάλων. Άψογη διοργάνωση και ρεκόρ συμμετοχών: 
     Οι Πανελλήνιοι αγώνες Βετεράνων 2016 διεξήχθησαν με μεγάλη επισημότητα, όπως αρμόζει σε αθλητές που πλέον αγωνίζονται, παρά την μεγαλύτερη ηλικία που έχουν και φυσικά δίνουν το μέγιστο παράδειγμα σε όλους. Για πρώτη φορά δόθηκαν κύπελα σε όλους τους πρώτους νικητές όλων  των κατηγοριών σε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Για πρώτη φορά στα πλαίσια της αναβάθμισης των αγώνων έγινε με μεγάλη επισημότητα παρέλαση με όλο το τελετουργικό που απαιτείται σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα. Για πρώτη φορά δήλωσαν συμμετοχή 407 αθλητές εκ των οποίων 340 παρευρέθησαν και 310 βαθμολογήθηκαν. Για πρώτη φορά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα ίσχυσε ότι προεβλέπετο από την δήλωση συμμετοχής, ουδεμία αλλαγή αγωνίσματος έγινε. Για πρώτη φορά διεξείχθη πανελλήνιο πρωτάθλημα με εφαρμογή διαχείρησης Αγώνων στίβου, όπου όλα βγαίναν αυτόματα, κατά την δεύτερη  δε ημέρα, τα αποτελέσματα, κατά την εξέλιξη των αγώνων  ήταν αναρτημένα στο διαδίκτυο πιό γρήγορα από την τοιχοκόλιση των αποτελεσμάτων εντός σταδίου. 
     Οι αθλητές συμπεριφέρθησαν άψογα και βοήθησαν στα μέγιστα για την άριστη διεξαγωγή των αγώνων. Πιστεύουμε πως αυτό έγινε διότι: υπήρχαν ενιαίοι κανόνες για όλους, αυτό που ζητάμε χρόνια, χωρίς υστεροβουλίες και μεθοδεύσεις.


Δύο Χάλκινα Μετάλλια για τον Δημήτρη Αποστολίδη



Στους αγώνες, στην κατηγορία 35-39 ετών, συμμετείχε και ο Δημήτρης Αποστολίδης, αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. του Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ (αγωνίστηκε με τα "χρώματα" του ΣΕΒΑΣ Νάουσας). Ο Αποστολίδης αγωνίστηκε στα 200μ και στα 400μ και κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση (χάλκινα μετάλλια) και στα δύο αγωνίσματα με χρόνους 25"93 και 57"60 αντίστοιχα. 

Το Δ.Σ. του ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ, για μια ακόμα φορά, συγχαίρει τον κ. Αποστολίδη για τις αγωνιστικές του επιδόσεις και το αθλητικό του ήθος και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στις αγωνιστηκές και εξωαωνιστηκές του υποχρεώσεις! 


Πηγη: trikalasportiva.gr

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.