blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Α.Σ. Προσαρμοσμένου Αθλητισμού "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας - Δράσεις Οκτωβρίου 2015

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Α.Σ. Προσαρμοσμένου Αθλητισμού "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας - Δράσεις Οκτωβρίου 2015

Α.Σ. Προσαρμοσμένου Αθλητισμού "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας

 Δράσεις Οκτωβρίου 2015

 

 

    Πολλές και ποικίλες αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις είναι προγραμματισμένες για τον μήνα Οκτώβριο για το "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας. Μήνα κατά τον οποίο κλείνουμε 2 χρόνια ως ιστοσελίδα και 1 χρόνο ζωής ως Αθλητικό Σωματείο. Αναφέρουμε επιγραμματικά τις μέχρι τώρα προγραμματισμένες δράσεις μας κατά χρονολογική σειρά:


Α. Ομιλίες-Παρουσιάσεις σε σχολεία στα πλαίσια της 2ης Πανελλήνιας Μέρας Σχολικού Αθλητισμού με γενικό τίτλο "Σχολικός Αθλητισμός - Συμμετέχω και μαθαίνω τα Ολυμπιακά Ιδεώδη μέσα από τα Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά Αθλήματα" 

α. Τρίτη 6 Οκτωβριου: "Αθλητισμός Χωρίς Περιορισμούς" στο 16ο Δημ. Σχ. Βέροιας
β. Τετάρτη 7 Οκτωβρίου: "Αθλητισμός και Αναπηρία = Πολιτισμός" στο 1ο Δημ. Σχ. Βέροιας
γ Παρασκευή 9 Οκτωβρίου: "Αθλητισμός Χωρίς Διακρίσεις" στο 5ο Δημ. Σχ. Αλμυρού Μαγνησίας
δ. Δευτέρα 12 Οκτωβρίου: "Αθλητισμός Χωρίς Εμπόδια" στο Δημ. Σχ. Σταυρού Ημαθίας





2. 4ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης & Δρόμος Υγείας 5000μ το Σάββατο 10 Οκτωβρίου. Συμμετέχουμε με 46 δρομείς συνολικά. Θα ακολουθήσει αναλυτική ανάρτηση σύντομα. 





3. Συνεχίζονται οι προπονήσεις της ομάδας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ και Βετεράνων/Ανεξαρτήτων στο Φιλίππειο Κλειστό Γυμναστήριο Βέροιας (16ης Οκτωβρίου 5Α).
Ημέρες και ώρες προπονήσεων: Τρίτη & Πέμπτη 21.30 - 22.45






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.