blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Συγχαρητήριο αθηναϊκών αθλητικών εφημερίδων για τον δρομέα μας Πραξιτέλη Ζαχαριάδη

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Συγχαρητήριο αθηναϊκών αθλητικών εφημερίδων για τον δρομέα μας Πραξιτέλη Ζαχαριάδη

Συγχαρητήριο δημοσίευμα αθηναϊκών εφημερίδων για τον επικεφαλής της ομάδας δρομέων μας στα 10.000μ στον πρόσφατο 10ο Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος"



     Από δημοσιεύματα των πανελλήνιας κυκλοφορίας αθλητικών εφημερίδων «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (σελ. 10) και «Η ΓΑΤΑ» (σελ. 23) της Μεγάλης Παρασκευής 10/04/2015, αναδημοσιεύουμε την παρακάτω είδηση:
Φωτ. 1: Ο Πραξιτέλης σε αποκλειστική φωτό
«Ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας - Φωτ. 1) είναι από τους διαιτητές που διακρίνονται για τις φιλανθρωπικές τους ευαισθησίες…Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, αναλαμβάνει φιλανθρωπική δράση, δείχνοντας ότι πρώτα από όλα είναι άνθρωπος και μακάρι το παράδειγμά του να βρει μιμητές, όχι μόνο από το χώρο της διαιτησίας.  Η αρχή έγινε πριν από δύο χρόνια, όταν ο ρέφερι της Σούπερ Λίγκας δώρισε μια διαιτητική αμοιβή (σ.σ. 1.500€) στο «Χαμόγελο του Παιδιού», ακολούθησε η «Λάμψη» και φέτος ήταν σειρά της ΕΛΕΠΑΠ, της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων. Ο Ζαχαριάδης έστειλε την προηγούμενη εβδομάδα (σ.σ. Την Παρασκευή 3/4) την αμοιβή του από τη συμμετοχή στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης - Εργοτέλης 2-1 (φωτο 2) που διεξήχθη στις 22 Μαρτίου και είναι το τελευταίο, μέχρι το επόμενο, που διηύθυνε στη Σούπερ Λίγκα. Τέτοιες κινήσεις είναι αξιέπαινες και η στήλη συγχαίρει τον εν λόγω ρέφερι. Ο Ζαχαριάδης πραγματοποιεί φέτος εξαιρετική χρονιά, μακράν την καλύτερη από τη στιγμή που έγινε διαιτητής στην ανώτερη επαγγελματική κατηγορία, αλλά αποδεικνύει ότι δεν σκέφτεται μόνο τον εαυτό του. Παράλληλα ο Ζαχαριάδης τα τελευταία χρόνια τρέχει με άλλους ρέφερι σε αγώνες αποστάσεων (βλ. Εν Σώματι Υγιεί – Running Team), δείχνοντας ότι κάθε ρέφερι είναι ταυτόχρονα, για να μην πούμε πρώτα από όλα και αθλητής,  έτσι όπως τους θέλει και η ΟΥΕΦΑ, απέχοντας κατά πολύ από το μοντέλο του μονόχνοτου διαιτητή..»

 
Φωτό 2: 22/03/2015 Αστέρας Τρίπολης - Εργοτέλης = 2-1

     Το Αθλητικό Σωματείο Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου & Ερασιτεχνικού Αθλητισμού «Εν Σώματι Υγιεί» Βέροιας, συγχαίρει με τη σειρά του τον Πραξιτέλη Ζαχαριάδη, για την κίνηση του, που πλέον έχει γίνει θεσμός και ευχόμαστε να γίνει παράδειγμα προς μίμηση, τόσο για την γηπεδική, όσο και για την εξωγηπεδική του ζωή. 
       Να επισημάνουμε, ότι τον Πραξιτέλη τον συνδέουν ισχυροί δεσμοί με την πόλη της Βέροιας, αλλά και με το ίδιο το σωματείο "Εν Σώματι Υγιεί", αφού ήταν από τους πρωτεργάτες της δημιουργίας της πρώτης επίσημης ομάδας δρομέων μας, στον περσινό 9ο Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος" (βλ. σχετική δημοσίευση ΕΔΩ) και είναι πάντα δίπλα μας σε κάθε μας βήμα. 

Φωτ. 3: Ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης πριν την εκκίνηση του δρόμου 10.000μ στον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος, όπου τερμάτισε στην 68η θέση της Γεν.Κατ. και 4ος στην Κατ. 35-39χρ (σχετικό δημοσίευμα ΕΔΩ)









Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.