blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 2ο Attika Run & Fun Grand Prix: Συμμετοχή δρομέα της ομάδας μας

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

2ο Attika Run & Fun Grand Prix: Συμμετοχή δρομέα της ομάδας μας

2ο Attika Run & Fun Grand Prix

1ος Αγώνας: Πειραιάς, Κυριακη 1 Μαρτίου 2015

Με τη συμμετοχή αθλητή του "Εν Σώματι Υγιεί"

 


Ο Δήμος Πειραιά υποδέχεται την Κυριακή 1η Μαρτίου τον πρώτο αγώνα του 2ου ATTIKA RUN & FUN GRAND PRIX, μια σειρά αγώνων δρόμου που θα διεξαχθούν διαδοχικά στους Δήμους Πειραιά, Γλυφάδας, Παλαιού Φαλήρου, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και Αλίμου. Οι συμμετέχοντες θα συγκεντρώνουν σε κάθε αγώνα βαθμούς με βάση την επίδοσή τους  και οι νικητές θα προκύψουν στο τέλος της διοργάνωσης. 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν σε μια διοργάνωση διαφορετική απ’ όλες τις άλλες. Συγκεκριμένα, θα διεξαχθούν μια σειρά αγώνων RUNNING10 χλμ και 5 χλμ και 1 χλμ για παιδιά σε 5 Δήμους της Αττικής όπου θα υπάρχει συγκεντρωτική τελική βαθμολογία για την τελική κατάταξη στο GrandPrix.
Η βαθμολογία θα είναι ατομική και ομαδική. Η τελική κατάταξη προκύπτει από το άθροισμα των βαθμών από τις τρεις (3) καλύτερες επιδόσεις – αγώνες.
Μέρος των εσόδων θα προσφερθούν στην Οργάνωση «Το Χαμόγελο του Παιδιού».


Συμμετοχή αθλητή του "Εν Σώματι Υγιεί"
Αποστολίδης Δημήτριος
Στον πρώτο αγώνα της σειράς, την Κυριακή 1η Μαρτίου 2015, στον Πειραιά, θα συμμετέχει και ο δρομέας της ομάδας μας Αποστολίδης Δημήτριος στον δρόμο των 10.000μ. Ο αγώνας αυτός είναι ο δεύτερος που θα συμμετέχει με την ομάδα μας, μετά τη συμμετοχή του στον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης με χρόνο 1.45'45". 

Ευχόμαστε στον αθλητή μας καλή επιτυχία και καλό τερματισμό!!





Αποστολίδης Δημήτριος, MD, PhD - Ειδικός Παθολόγος







Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες, δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα:
www.feelgoodsports.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.