blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Ναυτίλος Άθλος: Δεύτερη θέση στο ομαδικό για την δρομέα της "Εν Σώματι Υγιεί Running Team ΒΕΡΟΙΑ" !

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Ναυτίλος Άθλος: Δεύτερη θέση στο ομαδικό για την δρομέα της "Εν Σώματι Υγιεί Running Team ΒΕΡΟΙΑ" !

Ναυτίλος Άθλος: Δεύτερη θέση στο ομαδικό για την δρομέα της "Εν Σώματι Υγιεί Running Team ΒΕΡΟΙΑ" Σούγκαρη Χρυσάνθη! 

   Στη Βέροια, στα πλαίσια της ανάπτυξης των αθλημάτων της κολύμβησης, της ορεινής ποδηλασίας και του ορεινού τρεξίματος, ο Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος Ημαθίας (Ν.Α.Σ.Η.) σε συνεργασία με τον Οργανισμό ανάπτυξης πολιτισμού και αθλητισμού του Δήμου Βέροιας Κ.Α.Π.Α. διοργάνωσαν στις 4-5 Οκτωβρίου το «ΝΑΥΤΙΛΟΣ ΑΘΛΟΣ 2014». Οι αγώνες απευθύνονταν σε αθλητές και ερασιτέχνες και περιελάμβαναν τρία διαδοχικά αθλήματα. Ειδικότερα:

• ΝΑΥΤΙΛΟΣ ΑΘΛΟΣ: 500 μέτρα κολύμβηση σε αγωνιστική πισίνα 25 μέτρων, ορεινή ποδηλασία σε διαδρομή 9,2 χιλιομέτρων μεταξύ αυτών 2.400 μέτρα μονοπάτι και τέλος τρέξιμο 4 χιλιομέτρων στην ευρύτερη δασική περιοχή.
περιλαμβάνουν τρία διαδοχικά αθλήματα.


• ΝΑΥΤΙΛΟΣ ΑΘΛΟΣ FUN: 400 μέτρα κολύμβηση σε πισίνα 25 μέτρων, ορεινή ποδηλασία σε  κυκλική διαδρομή 5 χιλιομέτρων μεταξύ αυτών 1.200 μέτρα μονοπάτι και τέλος τρέξιμο σε κυκλική διαδρομή 1,8 χιλιομέτρων. 

•ΝΑΥΤΙΛΟΣ ΑΘΛΟΣ Kids & junior :  Ο αγώνας αυτός απευθύνεται σε αθλητές ηλικίας 5 - 14 χρόνων. Περιλαμβάνει τρία αθλήματα, όπως κολύμβηση, ποδηλασία και τρέξιμο και διακρίνεται σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες. Η κατηγορία 5 - 8 ετών θα αγωνιστεί σε 50μ. κολύμβηση, 500μ. ποδηλασία και 100μ. τρέξιμο, η κατηγορία 9 - 11 ετών σε 100μ. κολύμβηση, 800μ. ποδηλασία και 200μ. τρέξιμο και η κατηγορία 12 - 14 ετών σε 200μ. κολύμβηση, 1000μ. ποδηλασία και 400μ. τρέξιμο.



Στην κατηγορία "Ναυτίλος Άθλος" συμμετείχε και η δρομέας της ομάδος μας "Εν Σώματι Υγιεί Running Team ΒΕΡΟΙΑ"  Χρυσάνθη Σούγκαρη, που συμμετείχε στον αγώνα τρεξίματος σε μικτή ομάδα με τους Χρήστο Γκότζιο (κολύμβηση) από την Βέροια και τον Θεόδωρο Κουτσάκη (ποδηλασία) από την Καλή Πέλλας. Η ομάδα κατάφερε να τερματίσει δέυτερη με συνολικό χρόνο 1ώρα και 26 λεπτά! 


Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές!!


 Φωτογραφίες από τον αγώνα:









Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.