blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 5x5 Τυφλών 2014

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 5x5 Τυφλών 2014

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 5x5 Τυφλών 2014
Κυριακή 19 Οκτωβρίου, 12.00 στο Ε.Γ. Μίκρας Θεσσαλονίκης

 

  

    Όπως ανακοινώθηκε από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.Ο.Μ.-ΑμεΑ), την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 στις 12 το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας Θεσσαλονίκης, θα διεξαχθεί ο τελικός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 5x5 Τυφλών, ανάμεσα στις ομάδες του Α.Σ.Τ. "Πυρσός" Θεσσαλονικής και του Α.Σ.Π.Τ. "Κεραυνός" Αθηνών
      Το Ποδόσφαιρο 5x5 Τυφλών είναι ένα εντυπωσιακό παραολυμπιακό άθλημα που έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες και διακρίσεις στη χώρα μας. Οι ποδοσφαιριστές -πλην του Τερματοφύλακα- έχουν ολική απώλεια όρασης, γεγονός όμως που δεν τους απαγορεύει να έχουν επίπεδα τεχνικής και επιδεξιότητας εφάμιλλα με τους βλέποντες συναδέλφους τους. Το θέαμα που προσφέρει το άθλημα δεν υστερεί σε τίποτα με αυτό του ποδοσφαίρου βλεπόντων και προσφέρει τις ίδιες συγκινήσεις και συναισθήματα στους αθλητές και τους θεατές που το παρακολουθούν. 

Το "Εν Σώματι Υγιεί" θα βρίσκεται εκει...


Διαβάστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το άθλημα:
Ποδόσφαιρο Τυφλών – Ο “βασιλιάς” των Παραολυμπιακών αθλημάτων

Διαβάστε εδώ ακόμα περισσότερα για το Ποδόσφαιρο 5x5 Τυφλών (Άρθρα - Βίντεο - Φωτοφραφίες):
Ποδόσφαιρο 5χ5 Τυφλών





Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.