blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Σχολικοί αγώνες Μονάδων Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης την Τετάρτη 14 Μαΐου στην Κατερίνη

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Σχολικοί αγώνες Μονάδων Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης την Τετάρτη 14 Μαΐου στην Κατερίνη

Σχολικοί αγώνες Μονάδων Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης 

την Τετάρτη 14 Μαΐου στην Κατερίνη

με την συμμετοχή των Ειδικών Σχολείων της Ημαθίας

 


   Με την συμμετοχή όλων των Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Νομών Πιερίας, Πέλλας και Ημαθίας, θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης αγώνες στίβου την Τετάρτη 14 Μαΐου 2014.

   Οι μαθητές, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτές τους, θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν και κυρίως να διασκεδάσουν  από τη συμμετοχή τους στους αγώνες. Άλλωστε ο σκοπός αυτών των αγώνων είναι η συμμετοχή, το ευ αγωνίζεσθαι, η διασκέδαση και οι κοινωνικοποίηση των μαθητών με αναπηρία.

Να σημειωθεί ότι αγώνες στίβου των Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, πραγματοποιούνται κάθε χρόνο και πλέον έχουν γίνει θεσμός για την Κεντρική Μακεδονία. Πέρυσι οι αντίστοιχοι αγώνες είχαν πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας. 

Η Ιστοσελίδα Ανάπτυξης και Προώθησης Ερασιτεχνικού και Προσαρμοσμένου Αθλητισμού "Εν Σώματι Υγιεί" θα βρίσκεται εκεί για να σας μεταφέρει το κλίμα των αγώνων και πλούσιο φωτορεπορτάζ.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.