blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 9ος Διεθνής Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος" και Δρόμοι Υγίειας 5 & 10χλμ.: Με δική του ομάδα το "Εν Σώματι Υγιεί" !!

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

9ος Διεθνής Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος" και Δρόμοι Υγίειας 5 & 10χλμ.: Με δική του ομάδα το "Εν Σώματι Υγιεί" !!

9ος Διεθνής Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος" και Δρόμοι Υγίειας 5 & 10χλμ.: 

Με δική του ομάδα το "Εν Σώματι Υγιεί" από την Βέροια.

 



Το "Εν Σώματι Υγιεί" σε μόλις 5 μήνες λειτουργίας, κατάφερε να ξεφύγει από τα στενά όρια του "ενός ακόμα αθλητικού ιστολογίου". Με την δική σας υποστήριξη και αγάπη καταφέρε να έχει μέσο όρο πάνω από 1200 επισκέψεις ανά μήνα.
Το ιστολόγιο στηρίζεται και ανα-τροφοδοτείται αποκλειστικά από την αγάπη των απλών καθημερινών ανθρώπων, για την άσκηση, την άθληση, την φυσική δραστηριότητα γενικότερα και το ενδιαφέρον τους για τον ερασιτεχνικό και προσαρμοσμένο αθλητισμό ειδικότερα.


Το "Εν Σώματι Υγιεί" έχει έδρα την Βέροια και είναι η μοναδική σελίδα της περιοχής που ασχολείται με θέματα Αποκατάστασης, Αθλητικής Παιδείας, Αθλητικής Υγείας και Προσαρμοσμένου Αθλητισμού. Για ακόμα μία φορά η σελίδα μας θα βρίσκεται κοντά σε ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός. Αυτή την φορά θα είναι κομμάτι αυτού του γεγονότος με τη συμμετοχή με δική μας ομάδα στους Δρόμους Υγείας των 5 & 10χλμ που θα διεξαχθούν στα πλαίσια του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου "Μέγας Αλέξανδρος" στις 6 Απριλίου στην Θεσσαλονίκη.


Συνολικά 15 δρομείς θα τρέξουν με τα "χρώματα" της ιστοσελίδας μας. Πρόκεται για 12 άντρες και 3 γυναίκες, 10 δρομείς στον Δρόμο 10χλμ και 5 δρομείς στο Δρόμο 5χλμ. Ανάμεσα στους δρομείς είναι γνωστά ονόματα από τον χώρου του ερασιτεχνικού αθλητισμού, το προσαρμοσμένου αθλητισμού καθώς και ένας Πανελληνιονίκης ΑμεΑ. Όλοι έχουν δικαίωμα στην άθληση.

Το "Εν Σώματι Υγιεί" ευχαριστεί όσους επέλεξαν να είναι μέλη της ομάδας μας, τους εύχεται καλή προετοιμασία κ καλό τερματισμό και τους προτρέπει να διασκεδάσουν την συμμετοχή τους!

Πατήστε εδώ και εδώ για την ιστορία του Μαραθωνίου Δρόμου
Πατήστε εδώ για την προκήρυξη των αγώνων.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.