blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Σχολή Διαιτησίας Ποδοσφαίρου από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Σχολή Διαιτησίας Ποδοσφαίρου από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας



Από την Ε.Π.Σ. Ημαθίας ανακοινώνεται ότι η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης, θα διοργανώσει Σχολη Διαιτησιας για την αναδειξη νεων διαιτητων ποδοσφαιρου.



   Τα μαθήματα της σχολής θα ξεκινήσουν στο τέλος Ιανουαρίου 2014 και θα πραγματοποιούνται στην αιθουσα διδασκαλιας της Ε.Π.Σ.Ημαθίας στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.
   Υπεύθυνοι της σχολής ορίζονται τα μέλη της Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Η. και εκπαιδευτές διαιτησίας κ.κ. Γαβράς Ιωακείμ και Χριστοδούλου Αναστάσιος.
   Δικαίωμα υποβολής της σχετικής αίτησης συμμετοχής έχουν όσοι έχουν ηλικία 16-35 ετών και είναι απόφοιτοι τουλάχιστον τρίτης τάξης Γυμνασίου ή άλλης ισότιμης κρατικής σχολής (η αιτηση υπαρχει στα γραφεια της Ε.Π.Σ.Η. - Μητροπόλεως & Θεμιστοκλέους 13, 1ος όροφος, τηλ. 2331061502).

   Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της Σχολής Διαιτησίας, θα πρεπει να καταθέσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής στη Σχολή, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014 κάθε Δευτέρα  18:00-19:00 στην αίθουσα διδασκαλίας της Ε.Π.Σ.Η. στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, καθώς και στα γραφεία της Ένωσης τις εργασιμες ημέρες και ώρες εκτος Σαββάτου.

Περισσότερες πληροφορίες: Γραμματεία Ε.Π.Σ. Ημαθίας
                                              Ανακοίνωση Νέας Σχολής
                                              Αρχική σελίδα Ε.Π.Σ. Ημαθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.